Ένωση Καθηγητών kathigites.net

 

ένωση καθηγητών


ιστοσελίδα kathigites.net δεν ανήκει σε εμπορική επιχείριση. Δεν έχουμε ιδιοκτήτη, ούτε διαθέτουμε γραφεία. Δε στοχεύουμε στο κέρδος. 

Είμαστε απλά μία ένωση καθηγητών με μεράκι από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Είμαστε επίσης μία δικτυακή κοινότητα εφόσον λειτουργούμε κυρίως μέσω ίντερνετ. 

Αγαπάμε την εκπαίδευση, γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ισχυρό μέσο που μπορούν να εκμεταλλευτούν γονείς και μαθητές. 

Καλύπτουμε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης, από την προσχολική ηλικία (π.χ. δημιουργική απασχόληση) μέχρι το Πανεπιστήμιο. Οι καθηγητές-συνεργάτες μας αναλαμβάνουν πολλά διαφορετικά αντικείμενα (φιλολογικά, μαθηματικά, ξένες γλώσσες, φυσικές επιστήμες, πληροφορική, κ.α.). 

Ειδικευόμαστε στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση (μέσω ίντερνετ), αναλαμβάνουμε όμως και παραδοσιακά μαθήματα κατ’ οίκον (δια ζώσης). 

Η ένωση καθηγητών μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις καλές εκπαιδευτικές πρακτικές και στα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία. Δεν προσφέρουμε μόνο ποιοτικά ιδιαίτερα μαθήματα: προσπαθούμε οι διδασκαλίες να γίνονται ελκυστικές κι ενδιαφέρουσες και η εκπαίδευση να αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία.


Πως λειτουργεί η ιστοσελίδα

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, φοιτητές ή μαθητές μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και εμείς αναλαμβάνουμε να τους συστήσουμε κατάλληλους καθηγητές ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν οι ίδιοι καθηγητές της αρεσκείας τους με βάση τα προφίλ τους και να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί τους. Έτσι πολύ σύντομα καταλήγετε στον καθηγητή (ή καθηγήτρια) που θέλετε να συνεργαστείτε."



Λίγα λόγια για εμένα

Ονομάζομαι Ροδαμάνθη Σοφικίτου και είμαι απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Φέτος ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές πάνω στον τομέα της ιστορίας και συγκεκριμένα στη μεσαιωνική ιστορία.
Από το 2011 παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.
Στόχος μου είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες μου όχι μόνο να λάβουν καλούς βαθμούς στα φιλολογικά μαθήματα, αλλά και να τα αγαπήσουν, όπως εγώ.
Εκτός από δια ζώσης μαθήματα, παραδίδονται επίσης και μαθήματα μέσω Skype.
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων παρέχονται δωρεάν προσωπικές σημειώσεις σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.
Αναλαμβάνονται επίσης σχολικές και πανεπιστημιακές εργασίες.
Επιπρόσθετα, έχω το προσωπικό μου blog με όνομα Greek Studyholic, στο οποίο αναρτώνται καθημερινά άρθρα και σημειώσεις για τα φιλολογικά μαθήματα δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.
Τέλος παρακολουθώ σεμινάρια που αφορούν γενικότερα τη διδασκαλία, όπως για παράδειγμα η ειδική αγωγή, τα οποία με βοηθούν στο να εξελίσσομαι περισσότερο.

 

Διαθεσιμότητα: Δευτέρα 17.00-21.00, Τετάρτη 18.00-21.00, Πέμπτη 16.30-21.00 και Σάββατο 17.00-20.00 (με συνεννόηση)



Η ιστοσελίδα kathigites.net: https://kathigites.net/enosi-kathigiton-kathigites-net/  




Ροδαμάνθη Σοφικίτου, Φιλόλογος

Μέλος του kathigites.net

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κριτήρια αξιολόγησης από την Τράπεζα Θεμάτων με θέμα "Αναλφαβητισμός" - Α΄ Λυκείου

Β΄ ΚΛΙΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

Η Σημασία της Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών